tekstinosto-03.png
tekstinosto-05.png

Älykästä työvuorosuunnittelua

Onnistuneessa työvuorosuunnittelussa huomioidaan monia tekijöitä, kuten vuorojen täyttöaste, työntekijätyytyväisyys, ergonomia, kustannustehokkuus sekä lainsäädännön ja työehtosopimuksien rajoitteet. Kaikki nämä ovat tärkeitä, mutta niiden huomioiminen samanaikaisesti on haastavaa ja aikaa vievää.

Työvuorosuunnitteluun ei kuitenkaan kannata käyttää loputtomasti aikaa, sillä tuon ajan voisi käyttää tuottavampaan työhön. Työvuorosuunnitteluun kuluvaa aikaa voidaan vähentää tarjoamalla suunnittelijalle työkalut, jotka helpottavat suunnittelua ja automatisoivat osan työstä.

Meille älykäs työvuorosuunnittelu tarkoittaa helpon ja vaivattoman suunnitteluprosessin lisäksi myös optimaalista lopputulosta, jolla parannetaan yrityksen liiketoimintaa.

 

Hyödynnä

Työvuorosuunnittelijan

muistilistaa

suunnittelun tukena

tyovuorosuunnittelu tehostaa toimintaa.p

Parempia työvuorolistoja

Työvuorolistan voi järjestää monella tavalla, erilaisia mahdollisia työvuorojen ja työntekijöiden yhdistelmiä on lukemattomia ja osa näistä yhdistelmistä on parempia kuin toiset. Optimaalisen yhdistelmän löytäminen ei ole helppoa, ilman siihen tarkoitettua ohjelmistoa.

tekstinosto-05.png
tekstinosto-02.png
tekstinosto-03.png

Työvuorolistan hinta 

Lainsäädäntö &

työehtosopimukset

Työvuorotoiveet

Älykkään työvuorosuunnittelun lopputuloksena syntyy parempia työvuorolistoja. Hyvä työvuorolista varmistaa, että kaikki työt tulevat tehtyä ja työntekijät ovat tyytyväisiä.

 

Erityisen hyvän työvuorolistan avulla voidaan lisäksi tehostaa liiketoimintaa ja alentaa kustannuksia.

Täyttöaste

Hyvän työvuorolistan tekemiseen kannattaa panostaa, sillä hyvällä suunnittelulla henkilöstöresurssit saadaan tehokkaammin käyttöön. Ja mikä tärkeintä, paremmilla työvuorolistoilla vaikutetaan positiivisesti työtyytyväisyyteen ja työhyvinvointiin, mikä voi pitkällä aikavälillä vähentää sairaspoissaoloja ja työntekijöiden vaihtuvuutta.

Ergonomia

tekstinosto-02.png
tekstinosto-03.png

Missiomme on ohjata yrityksiä kohti järkevämpiä päätöksiä työvuorosuunnittelussa.

Jotta työvuorosuunnittelija voi tehdä parempia päätöksiä, tulee kaiken olennaisen tiedon olla tämän saatavilla helposti ja reaaliaikaisesti.

 

Planierissa suunnittelijaa ohjaavat mm. työntekijöiden vuorotoiveet, sopimustuntilaskurit ja työaikasääntölaskurit, sekä tarvittaessa myös matka-ajat kotoa tai edellisestä työkohteesta.

Robin Pulkkinen

Sales Manager

+358 44 733 3434
robin.pulkkinen@haahtela.fi

Majakka_edited.png

Meistä

Myynnin yhteystiedot

Me Haahtela HR:ssä olemme kehittäneet työvoiman hallinnan ohjelmistoja vuodesta 2009. Vuonna 2020 totesimme, että on aika pistää tuulemaan ja uudistimme työvuorosuunnitteluun tarkoitetun ohjelmistomme lattiasta kattoon. Annoimme sille myös uuden nimen: Planier. Planier on saanut nimensä Ranskassa Marseillen edustalla sijaitsevalta majakalta, joka on ohjannut merenkulkijoita satamaan jo satojen vuosien ajan.


Myös meidän Planierin tärkein tehtävä on ohjata. Haluamme sen ohjaavan yrityksiä kohti järkevämpiä valintoja työn suunnittelussa.


Todennäköisesti monesssa yrityksessä kuluu aikaa tehtäviin, jotka voisi tehdä helpommin, nopeammin ja paremmin. Yksinkertaisesti sanottuna - älykkäämmin. Meille työvuorojen suunnittelu - milloin työntekijät työskentelevät ja missä, on yksi tällaisista askareista. Meistä suunnittelun pitäisi olla helppoa ja nopeaa, huomioida työntekijöiden toiveet ja optimoida samalla myös yrityksen toimintaa, kuten työmatkoihin käytettyä aikaa.


Sinäkin vaikutat sellaiselta, joka haluaa tehdä asiat helpommin, nopeammin ja älykkäämmin. Meillä lienee paljon yhteistä - siksi olisikin mukava kuulla sinusta: