top of page

Planier on osa Mepco Totalia!

Mepco Total on ainutlaatuinen työelämän ohjelmistoperhe, joka sisältää työajanhallinnan, henkilöstöhallinnon, keikkatyön hallinnan ja palkanlaskennan ohjelmistot yhdessä. Nyt voit hallita kaikki työajan ja työsuhteiden asiat yhdellä kumppanilla!

Mepco Total -ohjelmistoperheeseen kuuluu keikkatyön hallinnan lisäksi työvuorosuunnittelujärjestelmä TyövuoroVelho, työajankirjaussovellus TuntiVelho sekä yksityisen sektorin HR- ja palkkaohjelmistopalvelu Mepco-ratkaisu.

Oli sitten kyse palkanlaskennasta, henkilöstöhallinnosta, keikkatyön hallinnasta, työvuorosunnittelusta tai työajanseurannasta – Mepco Total tarjoaa liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin soveltuvat ratkaisut. Lisäksi voit halutessasi täydentää ratkaisua monipuolisilla lisäarvopalveluilla, Mepco Total -ohjelmistoperheen tuotteilla hoidat myös mm. matkalaskut ja rekrytoinnin. Moderni tekniikka tarjoaa tietoturvaa, suorituskykyä ja skaalautuvuutta. Mepco Totalin tuotteet kehittyvät jatkuvasti ja käytössäsi on aina markkinoiden moderneimmat ratkaisut.

Mepco Totalin hyödyt:

 • Minimoi manuaalisten työvaiheiden määrää
  – säästä työaikaa ja kustannuksia

 • Tiedot ovat ajan tasalla kaikissa ohjelmissa
  – päivittämisen määrä vähenee

 • Ohjelmistot suunniteltu käyttäjäkeskeisesti
  – tukee intuitiivista ja mielekästä käyttökokemusta

 • Helppokäyttöiset mobiilisovellukset
  – käytä ajasta ja paikasta riippumatta

Mepco Total -ohjelmistoperhe

bottom of page