top of page

Palkka-aineisto 

 

Planieriin kirjataan toteutuneet työvuorot, joista muodostetaan työehtosopimuksen mukaiset lisät ja ylityökorvaukset automaattisesti. TES-tulkittu palkka-aineisto voidaan siirtää integraatiolla Planierista Netvisoriin.  

Laskutusaineisto 

 

Planierissa palkkalajeille voidaan määritellä myös laskutushinnat, joiden perusteella laskutusaineisto muodostetaan toteutuneista tunneista. Hinnoittelu voi olla tuntihintaista tai kerroinpohjaista. Palkkalajeille voi määritellä mm. TES-, ammattinimike-, asiakas- tai työntekijäkohtaisia laskutushintoja. Muodostettu laskutusaineisto voidaan siirtää integraatiolla suoraan Planierista Netvisoriin. 

Lue lisää Netvisorista: netvisor.fi

Visma Netvisor - Reaaliaikainen taloushallinto ja palkanlaskenta yhdessä pilvipalvelussa. Automatisoi laskutus ja kirjanpito Netvisorilla.

Yrittäjänä ansaitset parhaat mahdolliset työkalut ja osaajat avuksesi. Netvisorin avulla huolehdit talouden rutiineista vaivatta. Laskutat helposti ja nopeasti, hoidat ostolaskut hetkessä ja voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla. Netvisor mukautuu yrityksen tarpeisiin ja sopii kaikenkokoisille yrityksille.

 

Palkanlaskennan ei tarvitse olla pitkäpiimäistä ja vaikeaa.  

 

Hyödyntämällä nykyaikaista palkanlaskentaohjelmistoa saat palkat maksuun ja kirjanpitoon nopeasti ja turvallisesti.  ​

  • Planier-Netvisor-integraatiota hyödyntämällä tuot saumattomasti työntekijöidesi palkkalaskelmat Netvisoriin palkanlaskentaa varten 

  • Netvisorista lähetät palkkalaskelmat sähköisesti suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. 

  • Netvisorin palkanlaskenta hoitaa tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti palkanmaksun yhteydessä, mikä tekee tulorekisteri-ilmoittamisesta helppoa ja vaivatonta. 

 

Netvisorin palkanlaskennan voit hankkia joko erillisenä tai yhdessä taloushallinnon ominaisuuksien kanssa. Kysy lisää Netvisorin tuoteasiantuntijalta:  puh. 010 778 3700 myynti.netvisor@visma.com 

bottom of page