top of page
  • Writer's pictureTiina Konkola

Planier helpottaa arkea Bar & Grill Lankossa

Lanko on tunnelmallinen lounas- ja à la carte -ravintola Loimaalla. Viikonloppuisin baarissa vietetään mukavia hetkiä yhdessä ystävien kanssa, toisinaan live-musiikista nauttien tai pelejä pelaillen. Lankon iloiseen tiimiin kuuluu noin 15 työntekijää ja asiakkaita palvellaan kahdessa vuorossa.


Viime syksynä Lankossa todettiin, että työvuorosuunnittelujärjestelmä voisi kaivata päivitystä ja sen seurauksena Planier otettiin käyttöön vuoden vaihteessa.

”Ollaan yhteisönä ja työpaikkana oltu tyytyväisiä uuteen ohjelmistoon, voin ehdottomasti suositella muillekin.”

Planier x Bar & Grill Lanko

Helppokäyttöisyys ja tarvittava opastus takaavat onnistuneen käyttöönoton


Käyttöönottoa Lankon puolella hoitaneen ravintoloitsija Anniina Mannerin mukaan ohjelmiston valinnassa tärkeiksi kriteereiksi nousivat selainpohjaisuus, helppokäyttöisyys ja hyvä mobiilisovellus. Anniinan mukaan käyttöönottoprojekti ja siirtyminen vanhasta järjestelmästä uuteen sujuivat hyvin.

”Käyttöönotosta ihan täydet 10 pistettä. Projekti sujui hyvin ja olin tosi tyytyväinen. Sain tarvitsemani avun ja opastuksen”


Hyvällä ohjelmistolla työ helpottuu


Planierin käyttö on sujunut hyvin myös käyttöönottoprojektin jälkeen, kertoo Anniina. Henkilökunta on tottunut uuteen ohjelmistoon, joka on todettu helppokäyttöiseksi kaikille. Työntekijät ovat kokeneet tuntien kirjaamisen mobiilisovelluksella kätevänä ja ovatkin kirjanneet tunteja ja muutoksia itse enemmän kuin ennen Planierin käyttöönottoa. Tämä on jo vähentänyt Anniinan työtä ja tulee varmasti jatkossa vähentämään sitä entisestään.


Hyödyllisimmiksi ohjelmiston ominaisuuksiksi Anniina mainitsee työvuorojen värikoodauksen ja vuorojen ryhmittelyn ammattinimikkeittäin, jotka auttavat visualisoimaan työvuorosuunnitelmaa hyvin. Lisäksi työntekijöiden tasoittumisjakson tunteja pystyy nyt seuraamaan kätevästi, mikä helpottaa suunnittelua.Mukana Planierin kehityksessä


Anniina on liittynyt myös Planierin UX Lab -yhteisöön, jossa käyttäjät pääsevät osallistumaan tuotekehitykseen. UX Lab mahdollistaa kommunikaation molempiin suuntiin, me Planierilla pystymme viestimään käyttäjillemme suunnitteilla olevista ominaisuuksista ja saamme käyttäjiltä todella arvokasta tietoa heidän tarpeistaan ja kokemuksistaan. Tämän avulla me Planierilla varmistamme, että tuotekehityksemme vastaa käyttäjiemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin.


”UX Lab on ollut ihan huippu. Alusta asti parasta on ollut se, miten Planierilla tartutaan ideoihin, kehitysehdotuksiin ja asiakkaan tarpeisiin ja lähdetään kehittämään ja haetaan palautetta. Tämä on ihan timanttinen juttu.”

Myös me Planierilla olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön Lankon kanssa. Meille on ensisijaisen tärkeää ymmärtää asiakkaidemme toimintaa ja tarpeita hyvin ja olemmekin saaneet paljon arvokasta palautetta tuotekehityksemme tueksi.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page